Tandvård med Jakobs Apotek

Nano-B är den snygga tandborsten gjord på guld, silver och bambukol. Tandborstens kvalitéer hjälper att förhindra kvarvarande av upp till 99% av bakterier på tandborsten. På grund av sina självrengörande egenskaper behöver du inte köpa en ny tandborste på ca 6 månader.

Active Fresh Tandkräm - Finns på Jakobs Apotek

Fluorfritt

Fluor är en välkänd kemikalie och en vanlig ingridiens i våra tandkrämer. Fluor har en unik förmåga att förhindra hål i tänderna. Många är dock oroliga för potentiella bieffekter med för mycket fluor i kroppen. Vi har idag svårt att kontrollera fluorintaget då det finns såväl i vårt dricksvatten som i maten. Vi på Jakobs Apotek rekommenderar därför att dra ner på vanliga tandkrämsanvändandet och kombinera tandborstningsrutinen med Himalaya Herbals Active Fresh Gel som är en fluorfri tandkräm