De flesta av oss har känt den stora besvikelsen när vi hoppar av planet till solsemestern och känner hur det kittlar i halsen och näsan är helt blockerad. Det är inte ovanligt att bli förkyld efter en intensiv arbetsperiod. Men det kan faktiskt vara själva flygresan som gör dig sjuk! Återvunnen luft innebär att cabinen blir en grogrund för bakterier och virus. Studier har visat att vi är cirka 20 procent mer benägna att bli förkylda på ett plan än på land.

Vad gör hollywoodkändisarna för att undvika den tråkiga semesterförkylningen? I stället för att förlita sig på kristaller, eteriska oljor och grön juice så är Gwyneth Paltrows trick faktiskt ganska oglamorös. Hon tar alltid med sig Altrients C-vitamintillskott. 

”Det sägs att C-vitamin i höga doser avlägsnar virus och styrker immunitet, så när jag väl har landat tar jag fyra eller fem av dessa.” Gwyneth är inte ensam om att älska Altrient C-vitamin. Kourtney Kardashian som enligt uppgift tar tre om dagen när han känner sig nere. Jakobs Apotek har också ett erbjudande på Altrient C-vitamin köp fler spara mer!