Probioform är tarmflorans bästa vän

Under 2010-talet har det forskats mycket kring hur tarmfloran påverkar vår hälsa och studie efter studie gör gällande att tarmfloran har mycket större betydelse för hur vi mår än vad vi tidigare trott. En tarmflora med övervägande del goda bakterier har bevisligen stora hälsosamma effekter. Så när vi nu har en avsevärt större kunskap kring en välmående bakterieflora har det samtidigt utvecklats nya kosttillskott och preparat som innehåller nyttiga bakterier. Probioform är en sådan produkt som innehåller massor av nyttigheter och gör vår tarmflora oerhört glad vid intag.

Probioform är ett unikt tillskott

Innehållet i Probioform består av en speciell sammansättning mikroorganismer, mjölksyrebakterier och enzymer. Dessa samarbetar och bidrar tillsammans med levande mikrober en optimal tarmflora.

Öka immunförsvarets kapacitet. Immunförsvaret är viktigt för att hålla oss friska. En stor del utav dess kapacitet går åt till att ta hand om inflammatoriska processer i tarmpaketet. Med rätt bakterier i matsmältningssystemet så minskar förruttnelse och inflammationer vilket leder till att immunförsvaret får mer kapacitet till resten av kroppen. Det avlastar även njurar och lever vilket leder till att man får mer överskott av energi.

Avgiftning och detox

Probioforms unika sammansättning med bakterier som kan bryta ner gifter, hjälper till att skonsamt rensa tunntarmen från tarmplack, tarmfickor och gifter. Det leder till många fördelar som minskning i vikt och volym då detta försvinner ut ur kroppen och att förmågan att ta upp näring ökar.

Eliminera hormoner, gifter och kemikalier i dricksvattnet. Tillsätt 1 msk Probioform till 1 liter vatten och låt stå i 25-30 timmar. Under den tiden bryter Probioforms speciella bakterier ner många gifter.

I matlagning

Probioform är en utmärkt produkt för att förbättra och starta fermenteringsprocesser. Man kan enkelt göra en yoghurt av ex kokosgrädde, göra en surdeg på 25 timmar eller syra grönsaker på kort tid.

KÖP PROBIOFORM HÄR >>