Quicksilver Scientific – Liposomala Kosttillskott

Quicksilver Scientific är ett varumärke inom produktkategorin kosttillskott som skapats av amerikanen Dr. Shades vars omfattande forskning inom området för avgiftning generat ett antal unika hälsopreparat. Han har i sitt så kallade hälsosystem (Health System) identifierat tre grundläggande snedvridningar av din naturliga hälsa; Toxicitet, Allergi och Infektion. Utifrån dessa har tre åtgärdsmoment lokaliserats med tillhörande produktsortiment inom kosttillskott.

Återställa

”Återställ” -fasen av Quicksilver Scientific Health System är det första steget. Att använda Quicksilver Scientifics produkter för att avlägsna toxiner och ta itu med allergier och mikrobiella obalanser hjälper till att återställa balansen och tonen i ditt immun- och autonoma nervsystem. Ett balanserat system är grunden för att gå vidare till nästa två steg i Quicksilver Scientific Health System.

Underhålla

När din kropp har rensats och immunförsvaret är balanserat ska du försöka behålla denna utveckling. ”Underhålls” -fasen kan anses som att ta dina dagliga vitaminer. Du kommer att kunna skapa din egen verktygssats av produkter som är utformade speciellt för din kropps behov.

Förbättra

Härifrån börjar det riktigt roliga där du kan fokusera på områden för att förbättra din hälsa.
Att synliggöra psykiska och fysiska förbättringsområden hjälper dig att realisera din potential i de områden som är mest viktiga för dig.

Mental klarhet: utformad för att förbättra mentala funktioner och stödja dig i krävande mentala ansträngningar.

Prestanda: utformad för dina mest utmanande fysiska aktiviteter. ”Performance” -produkterna kommer naturligtvis att öka din energi, minska trötthet och minska din återhämtningstid. Perfekt för idrottare som vill förbättra sin prestation och yrkesverksamma som vill prestera på topp i sitt jobb.

Stressrelief: utformad för att minimera stress. ”Stress Relief” -produkterna hjälper till att balansera och minska rädsla samt ångestreaktioner. Kosttillskotten kommer också att ge stöd för humörförbättring och vilsam sömn.

Köp kosttillskott från Quicksilver Scientific på Jakobs Apotek här!